Campanie Declic
Dați drumul la lotul 3 din A1 – Lugoj-Deva

Bună guvernare

Dați drumul la lotul 3 din A1 – Lugoj-Deva

Am semnat petiția prin care cerem deschiderea traficului rutier pe lotul 3 din A1 – Lugoj-Deva. Semnează și tu!

SEMNEAZĂ ACUM!

Află mai multe în 5 minute

Lotul  A1 Lugoj-Deva este realizat în proporție de 99 la sută. Costurile au fost plătite aproape integral. În nenumărate rânduri Compania de drumuri a declarat că  lucrările sunt în regulă și că sunt acceptate certificatele la plată.

Se repetă astfel povestea absurdă a loturilor 3 și 4 ale autostrăzii A10 Sebeș-Turda. Și atunci autoritățile au amânat, luni de zile, deschiderea traficului. La momentul respectiv Declic a cerut, printr-o altă petiție, inițiată împreună cu partenerii noștri de la Asociația Pro Infrastrctură, deschiderea traficului. Ministrul de resort de atunci, Lucian Șova, ne-a contrazis luni bune apoi ne-a dat dreptate și a deschis cele două loturi.

Ministrul Cuc s-a sucit, din nou. Practic, ne-a dat dreptate. Dacă, inițial, zicea că lotul 3 dintre Lugoj - Deva avea ”erori majore”, în ultima declarație promite că se deschide circulația și că problemele se rezolvă cu traficul pornit.

Ce s-a reparat între timp? Nimic, pentru că, așa cum am spus în petiție, nu sunt probleme care să nu permită traficul în perfectă siguranță. Așteptăm să vedem dacă se deschide traficul și acționăm în consecință.

Video

Parteneri de Campanie:

Dă de veste: