Termeni si conditii

Declic este o platformă online ce promovează democrația, pacea, drepturile omului, valorile comunitare, egalitatea, corectitudinea, dezvoltarea durabilă, protecția mediului. Promovăm schimbarea socială pozitivă, pentru a proteja mediul și pentru a sancționa orice nedreptate.

Declic își rezervă dreptul de a elimina orice campanie sau comentarii ce nu împărtășesc aceste valori. Acești Termeni și Condiții de utilizare enunță termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul nostru pentru a crea campanii, a semna petiții și pentru a lua legătura cu alți membri Declic.

 1. ACCEPTAREA CONDIȚIILOR DE UTILIZARE

Prin inițierea unei campanii, semnarea unei petiții, implicarea într-un apel la acțiune online și bifarea casetei de lângă cuvintele „Sunt de acord cu Termenii și condițiile” de pe site-ul nostru, înseamnă că sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare și sunteți de acord să le respectați.

 1. CREAREA UNEI CAMPANII

2.1 Puteți utiliza site-ul nostru pentru a crea una sau mai multe campanii, pentru a susține orice cauză care nu promovează ura, violența, discriminarea sau stereotipurile bazate pe rasă, sex, etnie, sexualitate, naționalitate sau religie. Campaniile nu pot promova în mod explicit partide politice sau mărci comerciale.

! Sunteți binevenit să inițiați o campanie sau o petiție dacă sunteți un ales, un candidat politic sau parte a unui grup politic. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a modifica sau elimina petiția, dacă considerăm că aceasta urmărește promovarea unui partid politic, politician sau candidat.Petițiile sunt create doar de către persoane fizice sau juridice, nu sub un nume de partid și ar trebui să se concentreze asupra unor cauze nepartinice. Vă rugăm să informați echipa Declic, dacă sunteți un politician ales sau candidat, astfel încât să putem evalua petiția dumneavoastră în mod corespunzător.

! Este responsabilitatea dvs. exclusivă să vă asigurați că conținutul dvs. se bazează pe informații corecte, factuale și că toate afirmațiile făcute pot fi pe deplin verificate. Sunteți de acord să oferiți dovezi către Declic pentru a vă susține conținutul, dacă Declic are îndoieli privind acuratețea informațiilor cuprinse într-o petiție.

2.2 Dacă doriți să creați o campanie folosind site-ul nostru, trebuie să vă configurați un cont la noi.La configurarea contului dvs., trebuie să furnizați informații personale care sunt adevărate, actuale și complete. Nu este permisă inițierea unei petiții de către persoane anonime. Echipa își rezervă dreptul de a vă cere să vă probați identitatea cu un act oficial. În cazul refuzului de a vă proba identitatea, echipa își rezervă dreptul de a înlătura petiția. Persoanele juridice pot deschide petiții pe declic.ro

2.3 Sunteți singurul responsabil pentru păstrarea confidențialității și securității contului. De asemenea, sunteți singurul responsabil pentru toate activitățile desfășurate prin intermediul contului. Deși nu vă impunem, vă recomandăm să setați o parolă imposibil de ghicit și la care să nu aibă nimeni altcineva acces. Nu scrieți parole pe hârtie, în carnețele și nu le transmiteți prin modalități nesecurizate.

2.4 Trebuie să ne înștiințați imediat cu privire la orice utilizare neautorizată a contului. Noi nu vom fi răspunzători pentru orice pierdere sau daună care apare în legătură cu orice utilizare neautorizată a contului.

2.5 Când ne furnizați adresa dvs. de e-mail și, la alegerea dvs., numărul de telefon mobil, sunteți de acord cu primirea de mesaje (inclusiv prin e-mail, SMS-uri și / sau MMS):

A) Veți primi mesaje generate automat atunci când semnați o petiție, luați parte la un apel la acțiune, faceți o donație, completați un chestionar. Aceste mesaje generate automat le veți primi indiferent de opțiunea de abonare la comunicările periodice;

B) Dacă veți opta pentru a primi mesaje, atunci veți primi periodic de la persoane sau organizații care au inițiat petiții prin campaniamea.declic.ro sau de la echipa Declic pentru campaniile organizației.

C) Inițiatorii de petiții nu se pot dezabona de la mesajele trimise de semnatari și au obligația să le răspundă atunci când solicitările sunt rezonabile.

2.6 Vă puteți dezabona de la mesajele trimise de către noi în orice moment, făcând click pe link-ul “Dezabonare” în partea de jos sau de sus a email-urilor noastre.

2.7 Ca inițiator al unei campanii, veți avea acces la numele și județul persoanelor care semnează campania, fie pentru el / ea sau în numele unei organizații.

2.8 Puteți utiliza datele semnatarilor pentru scopul unic de a depune petiția sau apelul către instituțiile / organizațiile vizate de demers. Doar în situații excepționale inițiatorul poate lua legătura cu semnatarii pentru a obține consimțământul informat pentru alte utilizări ale datelor.

! Nu aveți dreptul să utilizați datele semnatarilor în scopul de a promova un candidat, politician sau pentru a promova orice partid politic sau marcă comercială.

2.9 Ca inițiator al unei campanii, trebuie să răspundeți deîndată tuturor celor ce se adresează inițiatorului.

2.10 Recunoașteți că nu avem nici un control asupra mesajelor trimise către dvs. de persoanele sau organizațiile care semnează campania.

2.11 Prin acceptarea termenilor si condițiilor ne veți exonera, pentru totdeauna, de orice responsabilitate, obligație și revendicare privind orice vătămare, pierdere sau deteriorare suferită sau suportată din cauza, sau în legătură cu orice campanie creată pe site-ul nostru, pentru toate mesajele primite prin intermediul site-ului nostru, precum și pentru orice eveniment la care participați ca urmare a unui anunț postat pe site-ul nostru.

2.12 Acest site are drept scop influențarea factorilor de decizie. Noi nu acceptăm petiții care au ca scop promovarea unor bunuri, evenimente comerciale, persoane sau servicii.

 1. SEMNAREA UNEI CAMPANII / PETIȚII

3.1 Dacă doriți să semnați orice campanie pe site-ul nostru, trebuie să ne furnizați informații personale adevărate, actuale și complete. Nu este nevoie să configurați un cont la noi pe site pentru a semna o petiție. Semnăturile utilizatorilor ce nu furnizează informații adevărate, actuale și complete vor fi șterse.

3.2 Când ne furnizați adresa dvs. de e-mail și, la alegerea dvs., numărul de telefon mobil și optați pentru a vă înscrie la lista de mail (sau, așa cum este formulat pe unele pagini, în comunitatea Declic) sunteți de acord cu primirea de mesaje (inclusiv prin e-mail, SMS-uri și / sau MMS):

3.2.1 de la creatorul campaniei în legătură cu campania pe care ați semnat-o;

3.2.2 de la noi, în legătură cu alte campanii create pe site-ul nostru;

3.3 Vă puteți dezabona de la mesajele trimise de către noi făcând clic pe link-ul “Dezabonare” în partea de jos a email-urilor noastre.

3.4 Sunteți de acord că:

3.4.1 atunci când semnați o campanie pe site-ul nostru, numele, adresa și (dacă l-ați furnizat) numărul de telefon mobil poate fi pus la dispoziția creatorul campaniei;

3.4.2 inițiatorul campaniei poate exporta petiția împreună cu alte informații introduse pe site-ul nostru (care ar putea include numele, minime date de geolocalizare și comentarii);

3.4.3 Declic nu cedează adresele de mail niciunei terțe părți, afiliată sau neafiliată campaniilor derulate.

3.5 Prin acceptarea termenilor si condițiilor ne veți exonera, pentru totdeauna, de orice responsabilitate, obligație și revendicare privind orice vătămare, pierdere sau deteriorare suferită sau suportată din cauza, sau în legătură cu orice campanie semnată pe site-ul nostru, pentru toate mesajele primite prin intermediul site-ului nostru, precum și pentru orice eveniment la care participați ca urmare a unui anunț postat pe site-ul nostru.

 1. CONȚINUTUL INTRODUS DE DVS.

4.1 Garantați că toate textele, imaginile și alte tipuri de conținut postat pe site-ul nostru, este original și/sau produs de dumneavoastră și/sau în măsura în care conținutul dvs. include orice text, imagini sau alt conținut deținut de o terță parte, garantați că sunteți autorizat să utilizați și să reproduceți un astfel de conținut pe site-ul nostru.

4.2 Înțelegeți și sunteți de acord că putem, după propria noastră apreciere și fără notificare, edita și / sau elimina orice campanie pe care ați creat-o pe site-ul nostru sau oricare din elementele de conținut pe care noi credem că încalcă acești termeni sau care este sau poate fi ofensator, ilegal, defăimător sau încalcă drepturile, sau amenință siguranța altora.

4.3 Prin postarea de conținut pe site-ul nostru, oferiți Declic dreptul irevocabil, la nivel mondial, gratuit și neexclusiv de a utiliza, modifica, reproduce, publica, difuza, comunica, afișa și distribui conținutul dvs. în orice format, folosind orice mediu, în scopul promovării campaniei.

4.4 Ne rezervăm dreptul de a elimina orice campanie inițiată de orice utilizator din orice motiv. Aceasta este o decizie pe care ne vom strădui să o facem în mod corect, dar în cele din urmă este o decizie care este doar a noastră și pentru care suntem răspunzători în fața board-ului Declic.

 1. UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU

5.1 Site-ul nostru este disponibil numai pentru uz personal și necomercial.

5.2 Conținutul introdus de utilizatori pe site-ul nostru nu reflectă în mod obligatoriu opiniile și convingerile echipei Declic, a board-ului Declic sau a membrilor Asociației.

5.3 Trebuie să utilizați site-ul nostru, în conformitate cu acești Termeni și Condiții de furnizare a serviciilor, numai în scopuri legale și într-un mod care nu încalcă drepturile nimănui și nu restricționează sau inhibă orice utilizare a site-ului nostru.

5.4 Utilizatorii site-ului nu au dreptul să colecteze informații despre alți utilizatori ai site-ului nostru, în scopul de a trimite mesaje comerciale nesolicitate sau pentru orice alt scop.

5.5 Constant actualizăm și efectuăm operațiuni de întreținere a site-ului, astfel încât accesul poate fi suspendat temporar, sau funcționalități de pe site-ul nostru pot fi inaccesibile din timp în timp, fără o notificare prealabilă. Noi nu vom fi trași la răspundere dacă, din orice motiv, site-ul nostru nu este disponibil în orice moment sau pentru orice perioadă de timp.

5.7 Noi fie avem drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutul site-ului nostru, inclusiv text, fotografii, imagini și mărci comerciale sau suntem licențiați în acest sens.

 1. LEGĂTURA CU SITE-URI ȘI RESURSE TERȚE

6.1 Site-ul nostru poate conține resurse ce provin din site-uri terțe și link-uri către site-uri terțe. Nu avem nici un control asupra acestor site-uri, și nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere suferită atunci când utilizați un site terț sau resurse provenind din site-uri terțe.

6.2 Nu permitem link-uri către petiții găzduite de terțe părți, fie în petițiile noastre sau în e-mailuri pe care le trimiteți către semnatari. Ne rezervam dreptul de a elimina sau de a edita petiții și șterge sau edita email-uri care conțin linkuri la petiții sau conținut găzduit de terți.

 1. ÎNCHIDEREA SAU SUSPENDAREA CONTULUI

7.1 Putem suspenda sau anula orice cont în cazul în care utilizatorul nu respectă obligațiile care îi revin conform Termenilor și condițiilor.

7.2 În cazul în care contul este suspendat sau închis pentru orice motiv, utilizatorul nu va avea acces la contul și conținutul său. Vă recomandăm să efectuați cu regularitate back-up-uri ale conținutului.

7.3 Echipa Declic prin personalul său va determina, la discreția sa, dacă a existat o încălcare a acestor Termeni și Condiții de furnizare a serviciilor prin utilizarea de către dvs. a site-ului. Atunci când a avut loc o încălcare, putem lua oricare din următoarele măsuri pe care le considerăm adecvate, sau orice alte măsuri se impun:

7.3.1 retragerea imediată, temporară sau permanentă a dreptului de a utiliza site-ul Declic;

7.3.2 îndepărtarea imediată, temporară sau permanentă a mesajelor publicate sau a materialului încărcat de dvs. pe site;

7.3.3 proceduri legale împotriva dvs., de rambursare a tuturor costurilor pe bază de despăgubire care rezultă din încălcarea termenilor și condițiilor sau de avertizare a organelor de anchetă abilitate.

 1. RESPONSABILITĂȚI

8.1 Utilizați site-ul Declic pe riscul propriu.

8.2 Vă punem la dispoziție site-ul nostru „ca atare”. Nu putem garanta că funcționarea site-ului nostru va fi sigură, confidențială, fără întreruperi, fără erori, completă sau curentă.

8.3 Materialele și informațiile puse la dispoziție pe site de către utilizatori sunt furnizate fără condiții sau garanții cu privire la exactitatea datelor.

8.4 Cu excepția cazului în care nu poate fi exclusă răspunderea noastră legală, nu vom fi responsabili și trași la răspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu ce poate să apară din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a siteului.

8.5 Nu ne asumăm răspunderea pentru orice pierdere de profit, inclusiv potențial, pierdere sau corupere de date, pierderi sau daune suferite sau suportate sau care apar în legătură cu folosirea site-ului nostru, sau în legătură cu orice acțiune, inacțiune sau omisiune (din neglijență sau alt motiv).

8.6 Nu suntem responsabili pentru utilizarea abuzivă a informațiilor dvs. de către alți membri Declic sau terțe părți care au accesat site-ul.

8.7 Nu suntem responsabili pentru orice acțiuni, revendicări, vătămare, pierdere sau deteriorare suferită sau suportată din cauza sau în legătură cu calitatea de membru al oricărui grup sau prin participarea la orice activități organizate sau anunțate de site-ul Declic și / sau de oricare dintre membrii săi.

 1. DESPĂGUBIRI

Utilizatorul ne exonerează de orice despăgubire, răspundere, pretenție, pierdere sau daună care rezultă din sau are legătură cu conținutul făcut public pe site, utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru, orice încălcare a Termenilor și condițiilor noastre, și conduita în ceea ce privește site-ul nostru și interacțiunea cu alți utilizatori ai site-ului nostru.

 1. UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU DINAFARA ȚĂRII

Toți vizitatorii site-ului sunt bineveniți să acceseze conținutul și să furnizeze conținut, dar nu putem garanta că site-ul este disponibil pentru utilizare în orice parte a lumii. Cei care viziteaza site-ul dinafara României sunt responsabili pentru respectarea tuturor legilor în vigoare, inclusiv din punctul de acces.

 1. CONDITII GENERALE

11.1 Ne rezervam dreptul de a modifica oricare punct sau toate punctele din acești termeni și condiții, și / sau de a adăuga noi termeni și condiții în orice moment. Este de datoria utilizatorului să verifice această pagină în mod frecvent pentru a lua act de orice modificări.

11.2 Nu aveți voie să publicați sau să utilizați în scopuri comerciale orice parte a materialelor de pe site-ul Declic fără a obține consimțământul scris de la noi.

11.3 Dacă aveți cunoștință de orice încălcare a acestor Termeni de furnizare a serviciilor sau a altor utilizări necorespunzătoare a site-ului site-ului Declic, vă rugăm să anunțați echipa de personal scriind la contact@declic.ro.

11.4 Termenii de utilizare stabilesc întregul acord dintre dumneavoastră și noi cu privire la utilizarea site-ului nostru și înlocuiește orice discuții și comunicări anterioare.

11.5 Nu există nici o relație comercială între utilizatori și echipa Declic.

11.6 Acești Termeni și condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România, precum și orice dispute cu privire la acești termeni de utilizare se supun jurisdicției exclusive a tribunalelor din România.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

declic.ro este înregistrat în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub numărul 35951.

Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, Declic are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Vă rugăm să consultați politica de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal: 
https://declic.wp.nordlogic.com/politica-de-confidentialitate/ h

 1. FORȚA MAJORĂ

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.